Workshop hoogsensitiviteit en werken met de Biotensor

Een workshop voor ouders van kids met voelsprieten

Met de kennis die je leert tijdens de workshop, over hoogsensitiviteit, het brein en het zenuwstelsel, kies je de juiste benadering om je kind te helpen ontspannen.

En je leert hoe je de energie in balans brengt met behulp van de Biotensor.

Een gouden combi met snel en effectief resultaat!

Krachtig hulpmiddel

Je leert in de basis werken met de Biotensor. En hoe je jouw kind hiermee kan helpen zich fijn te voelen.

Meer inzichten en kennis

Je leert hoe het brein en zenuwstelsel werkt van een hoogsensitief kind.

Tips voor dagelijks leven

Ook krijg je praktische handvatten om jouw kind in het dagelijks leven te ondersteunen.

Wat leer ik in de workshop?

Kennis

DOEN

Hoe mooi is het dat je na deze workshop zelf aan de slag kan. Je hebt dus geen lange en dure behandeling nodig. Je hebt zelf de regie in handen want als moeder weet jij vaak heel goed hoe je jouw kind het beste kan ondersteunen. De biotensor gaat het je nog makkelijker maken.

Ik ben ervan overtuigd dat je een gevoelig persoon in zijn kracht kan zetten door in te spelen op verschillende niveau’s: mentaal, emotioneel, energetisch en fysiek. Deze workshop gaat in op alle gebieden.

praktijk-bruis-kop-ervaringen-3
De workshop is laagdrempelig, informatief, geeft veel inzicht, handvaten en herkenning in hoogsensitiviteit. Linda zorgt voor een veilige, gemoedelijke sfeer die openheid creëert. Je voelt je meteen thuis bij haar, je kan en mag jezelf zijn. Linda heeft veel ervaring, is deskundig en erg zorgvuldig.
Gezellig, ENERGIERIJK en waardevol! Niet enkel voor je kind maar ook voor jezelf!
Knusse en informatieve bijeenkomst! Heel leuk om met een kleine groep bij elkaar te zijn op zo'n leuke locatie! Linda, je bent enthousiast en hebt mij geïnspireerd!
Interessante workshop! Fijn om ervaringen te delen met andere moeders! Ben erg benieuwd naar het gebruik van de biotensor. Ik ga positief geïnspireerd naar huis
praktijk-bruis-workshop-nei-beoordeling

Heb je interesse?

Hieronder vindt je de geplande datums van de workshops. Als je liever later in het jaar mee wilt doen, neem dan gerust contact met me op. Ik houd je dan graag op de hoogte als er nieuwe workshops gepland worden.

Zaterdag 4 november 2023
VOL
Zaterdag 6 JANUARI 2023
VOL
Zaterdag 16 Maart 2024
VOL
Zaterdag 8 juni 2024
VOL
Zaterdag 10 augustus
6 plekken vrij

Wil je je aanmelden of wil je meer informatie over de workshop? Neem dan contact met me op.

De bijdrage is € 333,-

Inclusief Biotensor t.w.v. € 118,50

Vroege vogelkorting voor de workshop van 10 augustus

€ 299,-

bij inschrijving voor 1 juli

 Dit inclusief Biotensor (t.w.v € 118,50), werkboek, gebak, lunch en onbeperkt koffie/thee EN je krijgt toegang tot de online leeromgeving  en community

Als je al een Biotensor hebt, krijg je € 80 korting.

 

Veelgestelde vragen

Hoe ziet zo’n dag eruit?

De workshop start om 10.00 uur, maar vanaf 9.30 uur kun je al binnenlopen. Rond 11.00 uur krijgen we een stukje gebak, en de hele dag koffie, thee en water. We lunchen rond 13.00 uur. Dit is dan ook meteen de pauze. De workshop duurt ongeveer tot 16.00 uur.

Is er de mogelijkheid om tijdens de workshop te oefenen met het werken met de Biotensor?

Ja, we zullen veel oefenen tijdens de workshop. Dat is de reden dat er maximaal 8 personen mee kunnen doen aan de workshop. Wil je meer oefenen? Er worden terugkomdagen (± 2 uur) georganiseerd waarbij je nog meer kan oefenen en zekerder wordt in het gebruik van de Biotensor

Waar vindt de workshop plaats?

De locatie is Theetuin Tante Bets, een ontzettend fijne plek aan de rand van het natuurgebied De Maashorst. Het adres is Menzel 38, 5388 SZ in Nistelrode, hier kun je de route plannen.

Hoe groot is de groep deelnemers aan de workshop?

Maximaal doen er 8 personen mee aan de workshop, zo krijgt iedereen voldoende aandacht en blijft er voldoende ruimte voor vragen en om te oefenen met de Biotensor.

Wat is de bijdrage?

De bijdrage is € 333,-, dit is inclusief Biotensor (t.w.v € 118,50), werkboek, gebak, lunch en onbeperkt koffie/thee EN je krijgt toegang tot de online leeromgeving  en community.

Heb je andere vragen?

Je kan altijd even contact met me opnemen via info@praktijkbruis.nl en natuurlijk bellen of WhatsAppen via 06 1492 2885.

Over mij

Lang heeft mijn gevoeligheid me in de weg gezeten. Maar gelukkig ontdekte ik hoe ik deze gevoeligheid als kracht kan inzetten. 

In 2010 ben ik afgestudeerd als sociaal cultureel agoog en in 2016 heb ik mijn Master studie Pedagogische Wetenschappen afgerond. In 2017 ben ik naast mijn werk in de psychiatrie mijn eigen Praktijk gestart. 

Toen kwam mijn ware passie tot bloei: kinderen en hun ouders in hun kracht zetten. Ik heb me gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en inmiddels heb ik al veel gevoelige kinderen en ouders mogen helpen. Ook de ervaring in het moederschap en de worstelingen van de tropenjaren (waar ik nu nog vol in zit) maken dat ik jou als ouder meer dan begrijp.

Met een grote dosis positiviteit, laat ik jou en je kind weer BRUISEN!