Workshop hoogsensitiviteit en werken met de Biotensor

Een gouden combi met snel en effectief resultaat!

Met de kennis die je leert tijdens de workshop, over hoogsensitiviteit, het brein en het zenuwstelsel, leer je hoe je weer balans in je leven kan krijgen. En je leert hoe je de energie in balans brengt met behulp van de Biotensor.

Ik bied meerdere live workshops aan, voor ouders en volwassen. En binnenkort is er ook de mogelijkheid om de workshops online te volgen. 

Aanbod

Workshop voor ouders

Je leert in de basis werken met de Biotensor. En hoe je jouw kind hiermee kan helpen zich fijn te voelen. Ook krijg je praktische handvatten om jouw kind in het dagelijks leven te ondersteunen.

Workshop voor volwassenen

Met de kennis die je leert tijdens de workshop, over hoogsensitiviteit, het brein en het zenuwstelsel, leer je hoe je jouw leven zo kan inrichten zodat je kan bruisen.

Workshop online (Coming soon)

Binnenkort is er ook de mogelijkheid om de workshops online te volgen.

Over mij

Lang heeft mijn gevoeligheid me in de weg gezeten. Maar gelukkig ontdekte ik hoe ik deze gevoeligheid als kracht kan inzetten. 

In 2010 ben ik afgestudeerd als sociaal cultureel agoog en in 2016 heb ik mijn Master studie Pedagogische Wetenschappen afgerond. In 2017 ben ik naast mijn werk in de psychiatrie mijn eigen Praktijk gestart. 

Toen kwam mijn ware passie tot bloei: kinderen en hun ouders in hun kracht zetten. Ik heb me gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en inmiddels heb ik al veel gevoelige kinderen en ouders mogen helpen. Ook de ervaring in het moederschap en de worstelingen van de tropenjaren (waar ik nu nog vol in zit) maken dat ik jou als ouder meer dan begrijp.

Met een grote dosis positiviteit, laat ik jou en je kind weer BRUISEN!