Coaching voor kinderen en ouders

Iedereen is uniek met z’n eigen karakter en behoeftes daarom bied ik altijd coaching op maat.

Ik bied coaching voor gevoelige kinderen en hun ouders. Ook kinderen met een sterke eigen wil, zijn bij mij welkom! Ik ben ervaringsdeskundig op het gebied van hoogsensitiviteit. Daarom kan ik me goed inleven en je helpen om met deze mooie eigenschap in je kracht te gaan staan.

praktijk-bruis-coaching-2

Coaching op maat

Ik kan je beter helpen als ik rekening houd met jouw karakter en jouw behoeftes op dat specifieke moment.

Gespecialiseerd in hoogsensitiviteit

Ik geef handvatten vanuit de theorie, maar ook vanuit eigen ervaring.

Met liefdevolle aandacht

Ik luister naar jou en zal niet oordelen. We ontdekken samen jouw talenten en leer je hoe je de oefeningen zelf kan gebruiken. 

Werkwijze en aanpak

Ik ben een eigenwijze orthopedagoog met een unieke positieve aanpak. Ik kies op gevoel, en vaak samen met jullie, de best passende aanpak. Ik kan namelijk beter helpen als ik rekening houd met de situatie, de verschillende karakters en de behoeftes die op dat specifieke moment spelen.

Door middel van speelse oefeningen, creatieve opdrachten en open gesprekken, leer ik kinderen zelf het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten en het leren omgaan met prikkels en emoties. Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin ze kunnen bruisen.

Oudercoaching

Naast de coaching van je kind bied ik ook altijd oudercoaching. Het is namelijk belangrijk dat jij zelf meer vertrouwen krijgt in het begeleiden van jouw kind en de juiste benaderingswijze kiest in zijn of haar ontwikkeling.

De oudercoaching is erop gericht om meer inzicht en begrip te krijgen in ontwikkelingsfase en persoonlijkheid van jouw kind. Ook leer je bewust te worden van je eigen gevoel en reacties. Er wordt aandacht besteed aan het erkennen van de emoties van je kind, in plaats van vanuit emotie en oordeel te reageren. Je gaat oefenen met de tools die ik (op maat) aanreik en we evalueren dit. Je leert hoe je meer op je eigen intuitie als ouder kan vertrouwen en daardoor op een liefdevolle manier je kind zo goed mogelijk kan begeleiden bij het opgroeien.

 

Ik vind het erg belangrijk om te bespreken hoe je mild kan zijn naar jezelf als ouder. Je kunt het niet perfect doen en wat je doet, is genoeg. Jammer genoeg zie ik veel ouders in de praktijk die een gevoel hebben te falen in het opvoeden van hun kroost (door o.a. de druk van de maatschappij). Omdat ze soms de grip verliezen. Maar opvoeden van je kinderen is een mooie reis, waarin je ook leert door fouten te maken. Geloof me, ik weet er alles van. Ook al ben ik pedagoog, ik zit soms ook met mijn handen in het haar en reageer weleens vanuit emotie. De kunst is om dit er te laten zijn, jezelf niet te veroordelen.

Basis

€239

 • Telefonische kennismaking;
 • 3 consulten (persoonlijk of online);
 • Eventueel in combinatie met NEI-behandelingen;
 • Praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Uitgebreid

€459

 • Persoonlijke kennismaking;
 • 6 consulten (persoonlijk of online);
 • Eventueel in combinatie met NEI-behandelingen
 • Emotieplan op maat;
 • Wekelijks contact over de voortgang;
 • Verslag met handelingsadviezen;
 • Praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Volledig

€659

 • Persoonlijke kennismaking;
 • 9 consulten (persoonlijk of online);
 • Eventueel in combinatie met NEI-behandelingen
 • Emotieplan op maat;
 • Onbeperkt contact over de voortgang;
 • Verslag met handelingsadviezen;
 • Contact met leerkracht;
 • Praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Trajecten dienen vooraf te worden voldaan. Liever in termijnen betalen? Geen probleem, vraag gerust naar de opties. De genoemde bedragen zijn vrijgesteld van btw. Heb je echt een financiële uitdaging en wel heel hard hulp nodig? We zoeken samen naar een oplossing.

praktijk-bruis-kop-ervaringen-3
"Linda geeft je een heel veilig gevoel. Met haar kennis en ervaringen geeft ze je op een zachte wijze inzicht. Daarnaast geeft ze je ook praktische tools, die je helpen meer passende keuzes te maken. Ze is er voor je en voor je het weet heb je de touwtjes zelf weer in handen".
"Linda is een persoon wat heel erg begaan is. Denkt mee en heeft echt een klik met je. Onze zoon accepteert haar als coach. Voert de opdrachten uit die hij mee krijgt van Linda."
"Het voelde vanaf het eerste moment al fijn en vertrouwd met Linda. We voelden ons ontzettend gezien door haar. Door Linda's steun heeft onze zoon geleerd om beter om te kunnen gaan met zijn mooie eigenschap: hooggevoeligheid. Voor ons als ouders is dit traject super waardevol geweest!"
"Door Linda is de 'strijd' die ik als moeder had om mijn zoon routines en automatisering aan te leren deels van me afgenomen. Linda is wat ons betreft een echte aanrader."

Over mij

Lang heeft mijn gevoeligheid me in de weg gezeten. Maar gelukkig ontdekte ik hoe ik deze gevoeligheid als kracht kan inzetten. 

In 2010 ben ik afgestudeerd als sociaal cultureel agoog en in 2016 heb ik mijn Master studie Pedagogische Wetenschappen afgerond. In 2017 ben ik naast mijn werk in de psychiatrie mijn eigen Praktijk gestart. 

Toen kwam mijn ware passie tot bloei: kinderen en hun ouders in hun kracht zetten. Ik heb me gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en inmiddels heb ik al veel gevoelige kinderen en ouders mogen helpen. Ook de ervaring in het moederschap en de worstelingen van de tropenjaren (waar ik nu nog vol in zit) maken dat ik jou als ouder meer dan begrijp.

Met een grote dosis positiviteit, laat ik jou en je kind weer BRUISEN!